Nieuwe franchisenemer voor HouseHunting in Enschede

Franchiseorganisatie HouseHunting blijft groeien, vorige week werd wederom een franchisecontract getekend. Chris Uncu gaat HouseHunting in Twente op de kaart zetten en gaat in juli in Enschede beginnen. 

Chris is geboren en getogen in Twente en sinds een aantal jaar actief in de vastgoedbranche. Via zijn netwerk is hij onlangs in contact gekomen met HouseHunting en toen besloot hij om zich aan te sluiten bij dit concept. “Profiteren van de expertise en het netwerk van een landelijke organisatie en samen met mijn collega-ondernemers blijven door ontwikkelen en nieuwe initiatieven ontplooien, spreekt mij erg aan”, aldus Chris. 

Uncu heeft 2 universitaire studies afgerond en is werkzaam geweest bij de Universiteit Twente en beschikt over een groot netwerk aldaar. Hij ziet veel kansen in de vastgoedmarkt van deze provincie en Enschede in het bijzonder. 

“Ik verheug me erop om de beleggers en verhuurders in deze regio te begeleiden bij de aankoop, verbouwing, verhuur en beheer van hun onroerend goed. Studenten, particulieren en expats kunnen bij HouseHunting Enschede terecht voor het vinden van een geschikte kamer of appartement”, aldus de nieuwe franchisenemer. 

Bekijk ook