Nieuwe franchisenemer voor Beste Prijs Makelaars – De OpbodMakelaar

Gisteren is Sander Eshuis gestart als franchisenemer bij Beste Prijs MakelaarsDe OpbodMakelaar voor Breda en omliggende gemeenten. Sander heeft jaren in Breda gewoond en kent de stad en woningmarkt aldaar goed. Nu woont hij in Terheijden, en kent hij de voordelen van zowel de stad alsmede de gemeenten daaromheen.

“Persoonlijk contact vind ik belangrijk, naast 24/7 bereikbaarheid, flexibiliteit en het vermogen om snel te kunnen schakelen om zo de juiste service te kunnen verlenen passend bij de klant en zijn of haar te verkopen woning”, aldus Sander Eshuis.

Sander legt uit: “Door mijn uitgebreide kennis en ervaring met Social Media zal dit een tool zijn die ik zeker op meerdere fronten ga inzetten om de mijn klanten, de woningverkopers te benaderen, maar zeker ook de kopers voor hun huizen en appartementen. Juist door Social Media in te zetten kun je heel gericht aandacht vragen voor een woning passend bij de doelgroep.”

Nieuwe uitdaging

Sander heeft ruim 10 jaar ervaring met franchise, echter was hij toe aan een nieuwe uitdaging. “Ik zocht een franchiseorganisatie waarbij ik mee kan denken om processen te optimaliseren en waarbij er niet alleen geluisterd wordt naar je, maar waar ook iets met je advies gedaan wordt. En die buiten de geijkte makelaardij paden durft te denken en handelen. Zo ben ik in aanraking gekomen met Beste Prijs Makelaars - De OpbodMakelaar; wat een verademing binnen de traditionele makelaardij! Eindelijk een partij die het wel anders durft te doen. Een creatieve, ambitieuze club waarbij de geleverde kwaliteit het zeker wint van de kwantiteit”, aldus Sander. 

De afgelopen periode is Sander ingewerkt en heeft hij meerdere dagen met de verschillende collega’s in het land meegelopen. Hierbij viel het Sander op dat de verschillende regio’s vragen om een net iets andere werkwijze.

Bekijk ook