Nieuwe franchisenemer Beste Prijs Makelaars via Franchise+

Vandaag start Mariyam Lalee als franchisenemer bij Beste Prijs MakelaarsDe OpbodMakelaar in Rotterdam en omgeving. Als Rotterdamse is Mariyam goed op de hoogte hoe de woningmarkt zich hier heeft ontwikkeld. Mariyam vertelt: “Mijn ervaring met diverse makelaars heeft mij enigszins teleurgesteld. Bij de meesten ontbreekt het aan creativiteit, persoonlijke benadering en is het toch voornamelijk á la ‘13 in een dozijn’. Toen wist ik ‘dit kan anders!’, sterker nog ‘moet anders’!” 

Via de website van Franchise+ kwam Mariyam de franchiseformule tegen en zij vroeg meer informatie over de formule aan. “Zo ben ik in aanraking gekomen met Beste Prijs Makelaars - De OpbodMakelaar; wat een verademing! Eindelijk een partij die het wel anders durft te doen. Een creatieve, ambitieuze club waarbij de geleverde kwaliteit het zeker wint van de kwantiteit”, aldus Mariyam.

“Het begeleiden van de verkoper en koper in het gehele proces tot aan het sluiten van een goede (ver)koop geeft mij een hoop voldoening. Ik voel me persoonlijk verantwoordelijk voor iedere opdracht en de succesvolle afronding ervan! Of dit nu inhoudt dat ik ’s avonds of in het weekend een bezichtiging doe of telefonisch een vraag van de verkoper of koper beantwoord, dat is voor mij onderdeel van het werk en doe ik dus graag”, aldus Mariyam.

Bekijk ook