Nieuwe franchiseformule: De KoffieMeulen

Met de opening van een 2e De KoffieMeulen-vestiging aanstaande zaterdag in Heemstede is een eerste stap gemaakt met de groei naar een landelijke franchiseorganisatie. De KoffieMeulen heeft een groot assortiment koffie, thee, chocolade en aanverwante artikelen om ook thuis te kunnen genieten van een kop koffie of thee. Dit maakt De KoffieMeulen tot zowel een horeca- als retail concept. 

In 2010 opende Arnoud Vermeulen voor het eerst de deuren van De KoffieMeulen in Sassenheim. “Het begon als een kleine eenmanszaak met een winkeltje van 90 m2 met 18 soorten koffie, 100 soorten thee, een paar machines, bonbons en een klein hoekje waar gasten koffie konden drinken. Nu is de winkel in Sassenheim ruim 170 m2 met een schenkerij, meer dan 45 zitplaatsen, 35 soorten koffie vers van de silo en bijna 200 soorten thee. Daarnaast is er een ‘apparaten-straat’ met meer dan 50 verschillende apparaten en een assortiment chocolade”, vertelt Arnoud. 

Arnoud Vermeulen heeft besloten om van De KoffieMeulen een franchiseformule te maken. “De onvoorwaardelijke liefde voor koffie, thee en lekkernijen gecombineerd met vakmanschap en de absolute drive om klanten en gasten op hen wenken te willen bedienen maakt De KoffieMeulen tot een groot succes. Ik wil graag het succes delen met andere ondernemers die ook  een passie voor het vak hebben”, aldus Arnoud. Het doel is om in 2017 nog 2 á 3 nieuwe vestigingen te openen in de Randstad.

Bekijk ook