Nieuwe eigenaar Simon Lévelt Haarlem

Na een periode van 23 jaar is franchisenemer Marcel Hilterman gestopt met de exploitatie van zijn 2 Simon Lévelt zaken in Haarlem. Hij heeft het stokje overgedragen aan Leslie Abell, die sinds 12 november de nieuwe eigenaar is.

Marcel Hilterman zette 40 jaar geleden zijn eerste stappen in de koffie- en theebranche. Na jaren een zelfstandige koffie- en theewinkel te hebben gerund, sloot hij zich in 1995 als één van de eerste franchisenemers aan bij de Simon Lévelt-formule. En met succes. In 2003 opende hij, naast zijn vestiging in de Gierstraat, een 2e zaak in de Barteljorisstraat. Nu hij de 64 nadert, vindt hij het mooi geweest. Hij heeft zijn winkels met vertrouwen overgedragen aan ondernemer Leslie Abell.

Abell heeft zich de afgelopen jaren met name gericht op het geven van trainingen en workshops in ontwikkelingslanden. In Simon Lévelt ziet hij een formule die zich heeft bewezen in de markt en hem de kans biedt zich verder te ontwikkelen.
 
“Met de overname van de Simon Lévelt winkels in Gierstraat en Barteljorisstraat neem ik het levenswerk van een bevlogen ondernemer over. Samen met het huidige team hoop ik mijn passie voor koffie en thee op een identieke wijze te kunnen invullen. Plezier hebben in hetgeen je dagelijks mee bezig bent, samen met je collega’s, is voor mij heel belangrijk. Binnen de franchiseformule van Simon Lévelt voel ik mij op mijn gemak en hoop ik succesvol te kunnen opereren”, aldus de nieuwe franchisenemer.

Op de foto vlnr: Leslie Abell en Marcel Hilterman