McDonald’s rolt McDelivery verder uit naar Den Haag

Na de introductie in Amsterdam / Amstelveen deze zomer en de uitrol naar Rotterdam en Utrecht in september, startte McDonald’s gisteren met McDelivery in Den Haag. Vanuit de restaurants aan de Turfmarkt, Vlamingstraat, Buitenhof en vanuit McDonald’s Megastores gaat McDonald’s in samenwerking met UberEATS haar producten ook daar aan gasten bezorgen. Met de restaurants in Den Haag staat het aantal restaurants van waaruit McDonald’s thuisbezorgd op 21. 

Franchisenemers over start in Den Haag

Franchisenemers in Den Haag Ruud van der Velden en Hassan Chbab en hun teams zijn klaar voor deze nieuwe service: “De teams hebben heel veel zin om de inwoners van Den Haag te laten genieten van hun favoriete McDonald’s producten waar en wanneer ze maar willen via McDelivery.” 

De afgelopen periode hebben de medewerkers van de genoemde restaurants een training gekregen, zodat zij er klaar voor zijn om McDelivery aan te kunnen bieden. Nieuw is dat nu ook McCafé producten bezorgd kunnen worden. 

Manu Steijaert, algemeen directeur McDonald’s Nederland: “We zijn blij te zien dat gasten tot herhaling van McDelivery overgaan. In Amsterdam / Amstelveen bezorgen we inmiddels vanuit 9 restaurants en in Rotterdam en Utrecht vanuit totaal 8 restaurants. Samen met Den Haag bieden we nu vanuit 21 restaurants deze nieuwe bezorgservice aan. Elke stad heeft zijn eigen dynamiek, zo zal ook blijken in de hofstad. We blijven van elke nieuwe locatie leren, samen met onze restaurants en UberEATS.”

Hoe werkt het?

De gebruiker downloadt de UberEATS app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar creditcard of PayPal-account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de McDelivery bestelling dan binnen gemiddeld 10 minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie.

Bekijk ook