McDonald’s breidt McDelivery uit met proef via Thuisbezorgd.nl 

McDonald’s en Thuisbezorgd.nl slaan de handen ineen met de bezorging van McDelivery. De samenwerking startte eind december met een proef in Maastricht om vervolgens gefaseerd uit te breiden naar andere steden.

Thuisbezorging is een belangrijke groeimarkt voor McDonald’s in Nederland. De bezorgdienst is momenteel beschikbaar bij 48 McDonald’s restaurants in 17 steden.

Er worden gemiddeld per week per restaurant 350 bestellingen bezorgd, een stijging van ruim 50% ten opzichte van 2018. De totale McDelivery-omzet in 2019 zal naar verwachting verdriedubbelen. 

“De samenwerking met Thuisbezorgd.nl sluit naadloos aan bij de ontwikkeling van de thuisbezorgmarkt in Nederland, de resultaten van McDelivery sinds de start en onze groeiambities”, zegt Erwin Dito, Managing Director McDonald’s Nederland.

“McDelivery is een doorslaand succes in Nederland. In elke stad, of bij uitbreiding in een stad, wordt McDelivery met enthousiasme ontvangen door onze gasten. Om nog meer gasten van dienst te kunnen zijn die even niet bij ons kunnen komen, breiden we McDelivery uit met Thuisbezorgd.nl.” 

Jitse Groen, CEO van Takeaway.com: “Wij willen onze klanten een zo breed mogelijk scala aan maaltijdopties bieden. De samenwerking met McDonald’s in Nederland brengt hier vernieuwing in en dat is waar wij altijd naar op zoek zijn. Als grootste bezorgservice in Nederland en Continentaal Europa hebben wij veel ervaring met het leveren van maaltijden per e-bike, door koeriers in loondienst. Hierdoor kunnen we snelheid en kwaliteit van de bezorging garanderen.” 

Over McDelivery 

McDonald’s heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bezorgen van McDonald’s producten in Azië en het Midden-Oosten. McDelivery is wereldwijd beschikbaar in meer dan 19.000 restaurants.   
 

Bekijk ook