Joost van Rooy nieuwe Algemeen Directeur Hypotheek Visie

Joost van Rooy is de nieuwe Algemeen Directeur en bestuurder van Hypotheek Visie. Hiervoor was Van Rooy vanaf 2008 werkzaam voor Hypotheek Visie in de rol van Financieel Directeur. Daarvoor werkte hij 4 jaar bij de AFM.

De benoeming van Van Rooy maakt onderdeel uit van de nieuwe topstructuur van Hypotheek Visie. In dit kader is tegelijkertijd Raj Singh benoemd tot Commercieel Directeur en bestuurder van Hypotheek Visie.

Daarnaast is binnen het managementteam Rutger Go benoemd tot Manager Innovatie. De functie van Manager Finance, voorheen één van de taken van Van Rooy, is vooralsnog ingevuld op interim-basis. Maureen Mitzer (Manager Compliance) en Suzanne van Hoek (Manager HRM) maken ook onderdeel uit van het managementteam. Karel Schiffer is de voorzitter van de Raad van Commissarissen.

“Ik ben zeer verheugd met deze nieuwe stap in mijn loopbaan”, stelt Joost van Rooy. “In de afgelopen jaren heb ik het bedrijf als Financieel Directeur van binnen en buiten leren kennen. Die kennis en ervaring neem ik mee nu ik leiding mag gaan geven aan dit prachtige bedrijf, waarin de belangen van de consument voorop staan.”

Hypotheek Visie dat vorig jaar haar 25 jarig jubileum vierde is per 31 januari 2018 overgenomen door J-Merce Holding B.V. 

Bekijk ook