Jan-Harmen de Goeijen nieuwe franchisepartner Thexton Armstrong

Jan-Harmen de Goeijen is de nieuwste aanwinst van MKB-adviesbureau Thexton Armstrong. Zowel Jan-Harmen als Thexton Armstrong kijken met veel vertrouwen uit naar de mogelijkheden van deze mooie regio en het verschil dat Jan-Harmen hier voor MKB ondernemers gaat maken. Als franchisepartner gaat hij o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf, realiseert hij structurele verbeteringen en bereidt hij ondernemers voor op bedrijfsoverdracht. 

‘Vaak spreek ik ondernemers voor wie het soms allemaal wat te veel wordt. Alle ballen die ze in de lucht moeten houden… klanten, personeel en financiers: iedereen wil wat van de ondernemer en het liefst vandaag nog. Tijd om na te denken over de strategie, verbetermogelijkheden of bedrijfsoverdracht is er niet. Juist dit soort vraagstukken vragen tijd en verdieping; dat is waarmee ik ondernemers graag help.’

Na 18 jaar in het bankwezen, waarbinnen hij vooral MKB-ondernemers heeft geholpen, is hij eind 2017 begonnen als zelfstandig bedrijfsadviseur. In zijn tijd bij de afdeling Bijzonder Beheer binnen het bankwezen heeft hij laten zien dat hij goed kan luisteren. Hij is empathisch, heeft oprechte aandacht voor de ondernemer en vraagt door tot de kern van het probleem. Vervolgens gaat hij met de ondernemer op zoek naar creatieve en praktische oplossingen: concrete actiepunten waarmee resultaten geboekt worden. Het Thexton Armstrong-concept past perfect bij Jan-Harmen.

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een in 2011 opgericht MKB-adviesbureau dat vakmensen helpt om het beste uit het ondernemerschap te halen, door bedrijfsresultaten te verbeteren en de initiële motieven, waarom je ondernemer bent geworden, te realiseren. De Thexton Armstrong adviseurs staan als vertrouwenspartners naast de ondernemers. Ondernemers helpen om waarde toe te voegen, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak – dát is wat wij willen. Dat doen we zowel vanuit onze ervaring in het bedrijfsleven als volgens de beproefde methodiek van Thexton Armstrong. Zo gaan we als adviseur en mentor met de ondernemer en het team aan de slag.