INTERSPORT Twinsport neemt INTERSPORT Duo over

Per 1 januari 2018 neemt INTERSPORT Twinsport het bedrijf van Peter Snel en Han Berkelaar, INTERSPORT Duo, over. “Een verdere stap in de expansie ontwikkeling van INTERSPORT Twinsport en behoud voor INTERSPORT Nederland”, laat Jan Willem Juffer, Directeur divisie Sport Euretco, weten. 

Enkele maanden geleden hebben Peter en Han aangegeven te willen stoppen als ondernemer. In INTERSPORT Twinsport hebben zij opvolgers gevonden voor hun bedrijf. “Wij zijn blij met de verkoop van ons bedrijf aan Twinsport. Zij hebben aangetoond bij eerdere overnames de vestigingen verder door te kunnen ontwikkelen en bovendien blijven onze winkels gekoppeld aan INTERSPORT, wat voor ons persoonlijk goed voelt, maar tevens een goed fundament is voor de toekomst”, reageren Peter Snel en Han Berkelaar.

Namens Twinsport zijn Martino van Nieuwkerk en Corbert Zuijdervliet ingenomen met deze ontwikkeling in en rond Amsterdam. “INTERSPORT Nederland heeft een sterke professionele ontwikkeling doorgemaakt. Tevens de internationale kracht en de samenwerking op diverse vlakken is bepalend geweest voor deze strategische keuze”, aldus Corbert Zuijdervliet. 

Bekijk ook