iDevice+ Zaanstad heropend na verhuizing

Op 15 maart is de locatie van iDevice+ in Zaanstad heropend op haar nieuwe adres aan de Peperstraat 67. Na 2 jaar via een shop-in-shop locatie te hebben gewerkt, is de vestiging nu verhuisd en heropend op een eigen locatie in dezelfde straat.

“Op al onze reparaties krijgt de klant 6 maanden garantie. Dat is voor ons makkelijk te doen daar wij achter onze gediplomeerde reparateurs staan en weten dat zij de reparatie professioneel hebben uitgevoerd met kwalitatieve onderdelen”, aldus franchisenemer Cedric Rillen. Ook heeft de klant de mogelijkheid om de gehele reparatie op de voet te volgen, daar deze, waar de klant bij is wordt uitgevoerd.

Naast reparaties kan men bij iDevice+ Zaanstad ook terecht voor de aankoop van nieuwe en refurbished iPads en iPhones. De refurbished iPhones worden geleverd met het keurmerk refurbished. “Consumenten krijgen met dit keurmerk de zekerheid dat de smartphone die ze aanschaffen kwalitatief volledig in orde is”, stelt Doekle Terpstra, voorzitter van Techniek Nederland.

Bekijk ook