Heropeningen voor vestigingen van Bruna

Vorige week werd Bruna Boxtel heropend als Bruna franchisewinkel, de vestiging bevindt zich in de Rechterstraat. Franchiseneemster Anita van Engelshoven vertelt: “Al meerdere malen heb ik onderzoek gedaan naar een franchise onderneming en nu heb ik iets passends gevonden.” Toen zij met de Bruna formule in contact werd gebracht was zij meteen enthousiast. “Dit is een mooie uitdaging. Ik kijk uit naar het contact met alle mensen, dat heb je in een winkel natuurlijk volop. Met klanten, personeel, bij de inkoop, marketing; je bent met een eigen winkel heel breed bezig. Dat spreekt mij erg aan”, aldus de nieuwe eigenaar. 

In de voorbije maanden heeft zij kennis gemaakt met de werkwijze van Bruna en was zij werkzaam in een Bruna-winkel. Dat is onderdeel van het overnametraject om het gevoel bij de visie en de werkwijze van Bruna te krijgen. 

De Bruna zal vooralsnog ongeveer hetzelfde blijven. “Boeken, tijdschriften, kantoorartikelen en wenskaarten blijven verkrijgbaar. Samen met de medewerkers gaan we er iets moois van maken”, benadrukt Anita. 

Heropening Bruna Uithoorn

De Bruna-vestiging in Uithoorn is verhuisd. Na een relocatie en verbouwing opende op 8 november de nieuwe winkel van Wim en Marjan Mijnders. De nieuwe winkel bevindt zich nu in het overdekte deel van het winkelcentrum Amstelplein. 
Op de foto: Bruna Uithoorn
 

Bekijk ook