Heropeningen voor Primera-winkels

Afgelopen week is Primera Carboonplein in Kerkrade voorzien van een facelift. Sinds 2001 bouwt Primera haar winkels met een vast winkelconcept. Vanaf 2010 is daar het ‘nieuwe’ huidige winkelconcept voor in de plaats gekomen.

“Beide concepten zijn goed met elkaar te vermengen en op die manier kunnen we de C2001 winkels met beperkte financiële middelen ombouwen naar de uitstraling van de C2010 winkels. De winkels worden in dat geval voorzien van een recyclebare PVC vloer, LED verlichting, lavendelkleurige wandstrook met LED verlichting, verlaagde plafondbaan en lampenkappen. In veel gevallen wordt de routing en lay-out aangepast aan de huidige tijd. Prepaid kaarten, cadeaukaarten en cadeauartikelen krijgen een prominentere plek in het interieur. Inmiddels zijn de afgelopen 1,5 jaar totaal 21 winkels van deze facelift, die we C2001+ hebben genoemd, voorzien”, vertelt een woordvoerder van Primera.

Op 12 augustus is Primera Goes heropend, deze winkel is ook voorzien van het C2001+ winkelconcept. De winkel was gevestigd aan het Kolveniershof, maar is verplaatst naar de Sint Adriaanstraat. “Op deze grote oppervlakte van 144 m2 BVO komt de winkel veel beter toch zijn recht. Ondernemer Frans Lameijn heeft nu echt de ruimte de formule in zijn volle glorie te exploiteren en voldoende ruimte voor de opslag van postpakketten”, aldus de woordvoerder.

Bekijk ook