Happy Tosti opent 1e franchisevestiging in Breda

Begin 2018 gaat de 1e franchisevestiging van Happy Tosti open, aan de Veemarktstraat in Breda. Franchisenemer van deze vestiging is de 30-jarige David Golverdingen.

Eén van zijn grootste drijfveren is het verbinden van mensen. ‘’Door alles wat ik tot nu toe gedaan heb, ben ik geraakt dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt niet altijd gelijke kansen krijgen. Dat heeft me aangemoedigd te zoeken naar mogelijkheden voor deze doelgroep en zo kwam ik bij Happy Tosti terecht”, vertelt David. 

Geïnspireerd door het horecaconcept, de passie van oprichters Jasper, Sam en Wibe en door de restaurantmedewerkers, opent David begin 2018 zijn eigen Happy Tosti restaurant. ‘’Ik kijk er enorm naar uit om straks met mijn team de lekkerste tosti’s te serveren in het nieuwste Happy Tosti restaurant van Nederland, namelijk in Breda!’’, vertelt David enthousiast.

“Ik wil werkgelegenheid bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik word dan ook heel blij als we door middel van een betaalde baan bij Happy Tosti kunnen bijdragen aan de dromen van deze mensen. Iedereen moet een kans krijgen om mee te draaien in de maatschappij.’’