Happy Tosti opent vestiging in Deventer

Happy Tosti opent vandaag een vestiging in Deventer aan de Lange Bisschopstraat. Schrijver en columnist bij onder andere het Algemeen Dagblad en de Nieuwe Revu, Özcan Akyol en het team van Happy Tosti Deventer zullen het nieuwe restaurant officieel openen. 

“We zijn trots dat we deze sociale onderneming mogen toevoegen aan het bestaande aanbod in Deventer. De inwoners van deze stad zullen een unieke ervaring beleven bij Happy Tosti’’, aldus Peter Brouwer, Stadsmanager Deventer.

Aanmoedigingsprijs

In 2017 won franchisenemer Roel van der Vegt met zijn idee om een Happy Tosti in Deventer te openen een aanmoedigingsprijs van de provincie Overijssel, wat aangeeft dat dit sociale concept een meerwaarde is voor de binnenstad. 

Over Happy Tosti

Happy Tosti gebruikt zoveel mogelijk biologische producten. Er worden naast tosti’s, ook panini’s, soepen, salades, limonades, warme dranken en sweets aangeboden. De restaurantketen biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op een baan. Bij een gedeelte van de medewerkers wordt de arbeidsbeperking veroorzaakt door een verstandelijke, fysieke of psychisch georiënteerde uitdaging. ‘’Geen enkele arbeidsbeperking is hetzelfde. Bij iedereen ligt zijn of haar kracht ergens anders. Die komt tot uiting als deze medewerker op de juiste plek in een leuk team kan werken’’, aldus Roel van der Vegt. 

De franchiseformule heeft ook vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Hoofddorp en Breda.
Fotografie: Jur Engelchor

Bekijk ook