Sam Holtus verlaat Happy Tosti

Medeoprichter Sam Holtus heeft besloten om Happy Tosti per 1 januari 2019 te verlaten. Sam: “Ik heb een fantastische tijd gehad bij Happy Tosti. Het avontuur van de oprichting en de groei, waarbij we inmiddels bijna 100 mensen met een arbeidsbeperking aan het werk hebben geholpen, zal ik nooit vergeten. Hierdoor verlaat ik Happy Tosti met dubbele gevoelens.”

De visie van Sam, betreffende de groei van Happy Tosti, kwam niet meer overeen met die van Jasper en Wibe. Er is alles aan gedaan de visies nader tot elkaar te laten komen, maar is dat niet gelukt. De aandeelhouders hebben in goede harmonie overeenstemming bereikt, aldus de franchiseformule.

De visie van Sam is gebaseerd op het runnen van een kleinere onderneming met meer operationele betrokkenheid van de aandeelhouders. De visie van Jasper en Wibe is gebaseerd op het doel: “Het creëren van 500 banen voor medewerkers met een arbeidsbeperking in 5 jaar tijd.”

De dagelijkse bedrijfsvoering zal worden voortgezet door Jasper en Wibe als enige aandeelhouders van Happy Tosti. Sam zal zich de komende periode oriënteren op zijn verdere loopbaan.
Fotografie: Jur Engelchor

Bekijk ook