Er zit muziek in Bagels & Beans

Een nieuwe menukaart, midden in de lockdown? Bagels & Beans doet het gewoon. En dan niet zomaar eentje, maar een menu in een heuse lp-hoes met muziek als verbindend thema. De release vindt plaats op maandag 1 februari 2021 en muziek krijg het hele jaar een podium bij Bagels & Beans.

Al jaren is de menukaart van Bagels & Beans een vrolijk boekwerk waarin het heerlijk bladeren is. Waar vorige keer werd gekozen voor kunst als motief, is dat deze keer muziek. Niet zo vreemd, wanneer je bedenkt dat oprichters Ronald Bakker en Ninande Thio elkaar leerden kennen via de band waarin Ronald gitaar speelde. Muziek staat in de geschiedenis van Bagels & Beans dan ook op repeat. In dit prachtig vormgegeven album gaan artiesten van toen en nu hand in hand met smakelijke evergreens en verrassende nieuwe composities met hitpotentie.

Golden Tickets en playlist

Om de release op te luisteren hebben de bagelaars verschillende online optredens gepland. Binnenkort maken bagelfans bijvoorbeeld kans op een Golden Ticket voor een ‘meet-and-greet’ met de nieuwe menukaart: een lunch ter waarde van € 25. Lekkerbekken doen er goed aan om het Instagram-account van Bagels & Beans scherp in de gaten te houden. En om tijdens de lockdown toch van de typische Bagels & Beans-livebeleving te kunnen genieten, is er een speciale Spotify-playlist voor thuis samengesteld met alle artiesten die op de menukaart staan. De andere acties blijven nog even geheim.

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht.

Bekijk ook