Dunkin' opent eerste Mobile Drive Thru in de wereld

In Schaijk opent Dunkin' vanaf zaterdag 10 oktober om 08.00 uur de eerste Dunkin's drive thru ter wereld. Liefhebbers van Dunkin' kunnen er naast de drive thru ook in de pop-up store terecht voor Coffee en Donuts.

“Na vestigingen door bijna heel het land, kunnen nu ook mensen in de omgeving Nijmegen tot aan Den Bosch eindelijk genieten van onze heerlijke koffie en donuts. We zijn blij met onze samenwerking met ondernemer Charles Veerkamp, verantwoordelijk voor deze locatie in Schaijk en al helemaal met de wereldprimeur van de Dunkin’ Drive”, aldus Nabil Besali, master-franchisenemer van Dunkin’ in Nederland.

De eerste Mobile Drive en pop-up store zal op het buitenterrein van het vakantiepark Roompot en naast het restaurant openen. Middels het scannen van de QR-code kan men van uit de auto bestellen en betalen, om vervolgens de bestelling op te halen bij de Drive, die in functie van Covid-19 is bedacht en zo de veiligheid van gasten bewaakt. Gasten kunnen ook gewoon de auto parkeren en hun bestelling plaatsen in de pop-up store, waar men met lijnen de veilige afstand van 1,5 meter aangeeft. In beide gevallen hebben de klanten keuze uit 28 soorten donuts en andere dagverse producten.

Covid-19 maakt creatief 

Het initiatief is ontstaan nadat de nieuwe maatregelen op maandag 28 september werden aangekondigd en de horeca moest terug schalen naar 30 gasten per ruimte. Op dat moment nam Veerkamp contact op met Dunkin' om deze samenwerking op te starten. Veerkamp: “ Ik ben enorm blij met deze unieke samenwerking en het enthousiasme van Dunkin' naar aanleiding van mijn verzoek”.

Over Dunkin’ 

Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts), opgericht in 1950, is een van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, België, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.