Deense keukenfabrikant Kvik heropent designwinkel Barendrecht: een nieuwe look & feel

De Deense keukenfabrikant Kvik heropent vandaag de deuren van haar vernieuwde designwinkel in Barendrecht. Nieuwe verlichting, aankleding, geur en muziek, geven de winkel een meer huiselijke en toegankelijke sfeer. Daarbij zorgt de nieuwe designzone en digitale schermen voor een optimale en toekomstbestendige winkelervaring. De vestiging wordt geleid door franchisenemer Hans Zevenbergen (58) die ook eigenaar is van Kvik Rotterdam Alexandrium.

Franchisenemer Hans Zevenbergen, Kvik Barendrecht

 

Kvik Barendrecht, een winkel van maar liefst 400 vierkante meter, is aangepast naar het nieuwe winkelconcept van Kvik. “De sfeer is huiselijk, alsof je bij een vriend of vriendin op de koffie bent,” vertelt Hans. “We hebben verschillende hoekjes gecreëerd waar je samen met bezoekers kunt zitten. Dit zorgt voor een toegankelijke sfeer.” Volgens Hans hebben bezoekers vaak al een idee wat ze willen. In de winkel moeten hun ideeën samenkomen. “Klanten kunnen bij ons de materialen bekijken, voelen en combineren. We maken moodboards en 3D-tekeningen en realiseren zo samen hun droomkeuken. Een inspirerende en prettige omgeving helpt daarbij.”

Transparantie en vertrouwen

Met jarenlange ervaring in de keukenwereld, en als franchisenemer van twee Kvik-winkels, heeft Hans de nodige kennis in huis om het succes van zijn twee winkels door te zetten. Dit doet hij niet alleen, maar met een ervaren team van vijftien mensen. Samen hebben ze een duidelijke visie. “Bij ons staat vertrouwen centraal. Dit creëren we door onze klanten eerlijk en goed advies te geven; advies dat je ook aan jezelf zou geven. Het transparante prijsconcept van Kvik sluit hier goed op aan.”

Deens design dat jaren meegaat

Kvik staat bekend om tijdloos Deens design dat jaren meegaat. Daarbij ontwerpt en produceert de keukenfabrikant haar ontwerpen zelf. Hans: “Dit maakt het merk uniek ten opzichte van andere keukenmerken. Je ziet dat overal over na is gedacht, zelfs over het vervoer. Zo worden alle keukens in platte pakketten bij ons aangeleverd, om de ruimte in de vrachtwagens zo efficiënt mogelijk te benutten.”

Kvik voor bedrijven

Naast keukens voor particulieren, levert Kvik Barendrecht nu ook aan bedrijven. Hans: “We werken onder meer samen met Designlinq. Bij deze organisatie zijn verschillende designers aangesloten die bij ons ontwerpen kunnen bestellen voor hun klanten.”

Vanaf 8 maart is Kvik Barendrecht geopend voor afspraken op locatie, bij de klant thuis en online videomeetings. Om de heropening te vieren ontvangen klanten tijdelijk 20% korting op de aanschaf van een nieuwe keuken.

Over Kvik

Van keukens en badkamermeubels tot garderobekasten. Al ruim 40 jaar ontwerpt en verkoopt Kvik tijdloos Deens design dat jaren meegaat. Eenvoud, functionaliteit en kwaliteit staan hierin centraal. Maar dan wel in een stijlvol jasje. Én, ontworpen met het oog op morgen. Zo onderzoekt Kvik continu hoe het beter kan. Van zo slim mogelijk verpakken en vervoeren, tot het gebruik van gerecyclede en gecertificeerde materialen en hernieuwbare energie.

In totaal telt Kvik 186 franchise-winkels in 13 Europese landen, waarvan 30 in Nederland. Het bedrijf is onderdeel van het Zweedse concern Ballingslöv Int. AB, één van de toonaangevende keuken- en badkamerspelers in Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk.

Benieuwd geworden naar Kvik? Bekijk dan de formule via onderstaande knop!

Bekijk ook