CLUBTAN opent eerste vestigingen in Nederland

De Deense Zon & Wellness formule CLUBTAN opende op 8 november haar 1e vestiging in Nederland, in Almere. Op vrijdag 17 november volgt de 2e vestiging, in Rotterdam. CLUBTAN is marktleider in Denemarken met meer dan 100 vestigingen en naast Nederland ook actief in het Verenigd Koninkrijk.

Cees de Zeeuw, franchisegever van CLUBTAN NL, heeft veel vertrouwen in de formule: “De premium uitstraling, het gebruik van hoogwaardige materialen en een aantal gepatenteerde systemen zoals de AirShower zorgen ervoor dat CLUBTAN zich onderscheidt in de markt. De studio’s zijn onbemand, waardoor de overheadskosten laag zijn. Via een boekingszuil regelt de klant zelf de sessie. De zuil maakt tevens een huidscan en geeft advies over de te volgen sessie. Daarnaast kan de klant direct in contact komen met een medewerker via de “Hotline” in de studio.”

Na een testperiode zullen de eerste franchisevestigingen worden geopend. “Er is al veel belangstelling van kandidaten, ik verwacht jaarlijks te groeien met circa 10 vestigingen”, aldus de Zeeuw.

De werving & selectie van franchisenemers is in handen van Franchise Match. 

Bekijk ook