Chiqueolatte start een 'warme' actie

Vanaf 14 september loopt er bij café Chiqueolatte een wel heel bijzondere actie namelijk de Random Act of Kindness. Bij iedere bestelling wordt een kaartje toegevoegd die ingevuld kan worden met een lieve wens voor iemand anders.

Wie gun jij een moment voor zichzelf? En waarmee wil jij hem of haar verrassen? Wil je je beste vriendinnetje trakteren op een high tea of een ontspannen wellnessdag? Of je broer verwennen met een avondje naar de film? Maak de wens kenbaar en wie weet laat Chiqueolatte de daaropvolgende week de wens uitkomen!

Chiqueolatte is een café dat in de drukste gedeeltes van diverse grote steden ligt, waaronder Utrecht. Bij Chiqueolatte ligt de nadruk op tot rust komen en genieten van bijzondere koffies en chocolade. In de kleine huisjes die in de cafés te vinden zijn kan er ongestoord worden genoten van de lekkernijen.

Om met een warm gevoel richting de feestdagen te gaan en in deze bijzondere tijden van Corona is de campagne, in samenwerking met een marketingbureau, bedacht die de naam Random Act of Kindness heeft gekregen. Dat is namelijk precies wat het is, een willekeurige manier om iemand in de watten te leggen.

Bekijk ook