CarProf Valentijn Zaltbommel is BOVAG Autobedrijf van het Jaar

Tijdens het BOVAG Jaarcongres op 8 oktober, is CarProf Valentijn Zaltbommel uitgeroepen tot BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020. Eigenaar Adrie Valentijn was enorm blij met de bekroning: “Deze titel bevestigt dat wij als team uitblinken in ons werk. Dat voelt goed!” De andere finalisten waren Auto Ruesink Goor en Carteam Uithoorn.

CarProf Valentijn Zaltbommel is, net als de 2 andere finalisten, in de afgelopen 6 maanden uitgebreid onder de loep genomen. Het bedrijf is onderworpen aan intensieve bedrijfsscans. Daarnaast werden er mystery klantbezoeken gedaan om de service vanuit de klant in de praktijk te kunnen beoordelen. De jury bestaande uit Remco de Vette van W&D consultants, Bertus de Vries van Bovemij, Joost Bruins van RDC en Paul de Vries van DCDW beoordeelde de finalisten daarnaast op de aspecten bedrijfsvoering, ondernemerschap en toekomstbeeld. 

Scores

CarProf Valentijn scoort hoog op klantentevredenheid, technische kennis en kunde, geschoolde arbeidskrachten, personeelsbeleid en bovenal op betrouwbaarheid en transparantie. Adrie Valentijn vertelt: “Het meest trots zijn we op het ‘thuisgevoel’ dat klanten bij ons ervaren en hun loyaliteit. We doen het goed als klanten terug blijven komen voor onderhoud aan hun auto.” Ook CarProf formulemanager Harold van Gestel is trots: “We vinden het natuurlijk fantastisch dat een CarProf autobedrijf als beste uit het onderzoek naar voren komt. Dit onderstreept de kwaliteit van onze formule.” 

Over CarProf 

CarProf is een netwerk van dealers, erkend reparateurs en professionele universele autobedrijven. Van Gestel: “Met CarProf haalt een garagist het beste in huis. Een uitgebreid pakket aan services, die veel waarde en omzet genereert. We zijn een warm netwerk en kennen onze leden persoonlijk. Onze ambitie is om onze leden procesmatig te ondersteunen, zodat zij het maximale rendement uit hun onderneming halen.”

Bekijk ook