“Binnen een half uur wist ik dat ik kon gaan starten”

Danny Put gaat in april starten met zijn eigen Personal Fitness Nederland studio in Apeldoorn. Deze start is mede mogelijk gemaakt door een crowdfundingproject waarbij hij binnen 30 minuten € 30.000 ophaalde via Geldvoorelkaar.nl. 

Het profiel van Danny Put past goed bij de franchiseformule van  Personal Fitness Nederland. Danny Put is afgestudeerd Mensendieck therapeut en  heeft tijdens zijn studie gewerkt als fitnessinstructeur. Bij Mensendieck  ligt de nadruk vaak op houdingscorrecties en het motiveren tot bewegen en sporten. Deze eigenschappen sluiten naadloos aan bij personal fitness. Om te kunnen starten miste hij alleen nog het benodigde eigen vermogen waar door banken op  gehamerd wordt, ook bij lagere financieringsbedragen. De investeerders hebben aangetoond  vertrouwen te hebben in het concept en de franchisenemer ondanks een relatief laag eigen vermogen.

Danny Put: “Crowdfunding was voor mij  relatief onbekend. Bij het wervingsgesprek voor het franchiseconcept werd ik geattendeerd op de mogelijkheden van crowdfunding. Ik was direct enthousiast maar wist nog niet waar ik moest beginnen. Met de begeleiding  van Koelewijn & Partners heb ik uiteindelijk de aanvraag ingediend. Zij  hebben mij geholpen met het scherpstellen van het  financiële gedeelte, de onderbouwing van de aanvraag  en het schrijven van een pitch. Ik ben super blij dat ik nu aan de slag kan!”