bbb health boutique opent haar deuren in Laren

De health boutiques van bbb zijn al een aantal jaar gevestigd in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Tilburg, Delft en Haarlem. De 5e franchisevestiging opent in januari haar deuren in Laren.

Toen onderneemster Marieke Kisjes kennismaakte met bbb, wist ze meteen; dit concept moeten we naar ‘t Gooi brengen: "Veel vrouwen in 't Gooi zijn op zoek naar een plek als bbb. bbb is een alternatief voor de sportschool; een health boutique waar alle vrouwen zich thuis voelen en waar ze met persoonlijke begeleiding hun doelen kunnen behalen."

bbb is een health boutique voor vrouwen die willen sporten, shapen en afvallen. Uniek bij bbb is dat je sport in een hot cabin. Sporten in warmte is goed voor de doorbloeding, heeft een reinigende werking, is fijn voor de spieren en stimuleert de vetverbranding. Bij bbb kun je daarnaast lessen yoga, Pilates en HIIT volgen, word je gecoacht bij het veranderen van je leefstijl en hebben ze tools voor vrouwen in iedere levensfase. Bij bbb werken coaches, onder wie psychologen, personal trainers, fysiotherapeuten en diëtistes.

bbb health boutique Laren