Bagels & Beans opent zeer binnenkort in Zaandam

Vanaf 7 oktober kan men in Zaandam terecht voor de koffiefix en lekkere bageltrek. Op maandag 7 oktober opent namelijk de eerste Zaanse Bagels & Beans de deuren, op het Stadhuisplein 84, vlakbij het station.

De kersverse bagelbazen Kimberly Berkhout en Daan Riedijk zijn enthousiast en willen graag beginnen. Kimberly heeft de afgelopen zes jaar als bedrijfsleider bij Bagels & Beans aan de Keizersgracht in Amsterdam gewerkt. Daarvoor heeft zij vijf jaar in verschillende horecazaken op Schiphol gewerkt.

Ook Daan is niet onbekend met het concept. De afgelopen jaren heeft Daan Bagels & Beans geholpen bij het ontwikkelen van nieuwe producten, waaronder de wortel- en tomaat-bagel. Daan was ook scouter: hij zocht geschikte locaties voor een Bagels & Beans-vestiging. Zo is hij ook tegen deze locatie aangelopen.

Beiden zijn goed bekend met Zaandam en vonden het eigenlijk best gek dat er nog geen geen Bagels & Beans zat. Zaandam groeit en wordt steeds leuker, deze vestiging zit echt op een goeie locatie.