Autoschade Herstel Groep breidt landelijke dekking uit

Per 1 november 2020 is Autoschade Herstel Nieuwenhuis toegetreden tot Autoschade Herstel Groep. Het bedrijf is in 1996 opgericht door Sander Nieuwenhuis en sindsdien uitgebouwd tot een begrip in de regio. Het bedrijf is gecertificeerd conform de hoogste branchenorm en repareert zowel cosmetische als complexe schades. Daarnaast wordt ook lesautoverhuur aan rijscholen aangeboden.

Volgens Sander Nieuwenhuis is de keuze voor AHG gemaakt omdat zij binnen deze keten gebruik kunnen maken van de voordelen die een keten biedt, maar vooral ook als zelfstandig ondernemer kunnen blijven functioneren. Sander Nieuwenhuis: “De meerwaarde van AHG zit voor ons in landelijke en regionale marketing en centraal werkaanbod. Op het gebied van automatisering komt AHG met nieuwe oplossingen waarbij AHG de markt ver vooruit is. Maar wij blijven het belangrijk vinden om dicht bij de klant te staan, en de ondernemersvrijheid die AHG ons biedt is daar voorwaardelijk voor.”

Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: “Met de aansluiting van Autoschade Herstel Nieuwenhuis sluiten wij een ondernemer aan die zich verdiept heeft in de schadebranche en met AHG kiest voor een aanpak die zowel opdrachtgevers als zijn bedrijf rendement biedt. Nieuwenhuis is met de toekomst bezig en wil zijn bedrijf verder ontwikkelen. AHG ondersteunt hem daar graag bij. Voor AHG is Nieuwenhuis een mooie aanvulling in de regio Noord-Nederland.”

Over de Autoschade Herstel Groep

De Autoschade Herstel Groep is een landelijk opererende organisatie, gericht op marktbewerking, management, automatisering en inkoop. Ze borgen rendement voor aangesloten partners en samenwerkende opdrachtgevers. Autoschadeherstel wordt steeds complexer; niet alleen technisch, maar ook op het gebied van bedrijfsvoering. Wij geloven dat ondernemerschap en focus voorwaardelijk zijn om te anticiperen op de uitdaging van vandaag en morgen. De ruim 60 aangesloten bedrijven zijn verspreid over het hele land, specialisten op het gebied van compleet autoschadeherstel, uitstekend geoutilleerd en met ervaren en vakkundig getraind personeel. Alle AHG-vestigingen zijn gecertificeerd volgens de hoogste FOCWA-norm (totaal schadeherstel) en door de stichting Groen autoherstel.