Autoschade Herstel Groep breidt de dienstverlening in Friesland verder uit

Per 1 september heeft Hylke Sluyter zich aangesloten bij Autoschade Herstel Groep. Hylke Sluyter heeft hiervoor gekozen omdat juist in deze lastige tijd samenwerking noodzakelijk is. AHG biedt mij ondersteuning op gebieden die mij helpen stappen te zetten voor de toekomst. Denk hierbij aan rendement, marktbewerking, management, automatisering en inkoop.” 

Autoschade Herstel Sluyter is een modern schadeherstelbedrijf dat door de jaren heen een goede naam heeft opgebouwd in de regio. Het bedrijf is opgericht in 1965 en is in 2017 volledig overgenomen door de huidige directeur Hylke Sluyter. Sinds die tijd runt hij samen met zijn vrouw Linda het bedrijf. 

Volgens Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: “Wij zien een toenemende vraag van schadebedrijven die toe willen treden tot een keten, met name om de redenen die Sluyter noemt. Daarnaast levert bijvoorbeeld onze actieve (online) marketing hen zichtbaarheid op die juist nu zo belangrijk is. Met de aansluiting van Sluyter wordt tevens de dekking in Friesland geoptimaliseerd, waardoor opdrachtgevers nog beter bediend kunnen worden. Guus van Dreven heet Autoschade Herstel Sluyter van harte welkom.