ActionCOACH: Allround ondernemers gezocht!

Wat is er mooier dan ondernemers te helpen door jouw eigen succes, kennis en ervaringen te delen? Dat is wat ActionCOACH doet! ActionCOACH is een World Class Franchise (2016: nr. 35 wereldwijd!) en richt zich op MKB ondernemers. 

Het ontbreekt de gemiddelde MKB ondernemer vaak aan processen en structuur binnen de eigen bedrijfsvoering. De ondernemer is zelf hard nodig op de werkvloer. Hierdoor zijn goede ondernemingen toch vaak onverkoopbaar. Dat kan anders.

Door de relatief eenvoudige maar doeltreffende methodiek van ActionCOACH kan iedere ondernemer beter presteren. Of dit nu gaat om het ‘los maken van de ondernemer uit de organisatie’, het genereren van meer omzet of beter laten renderen van een salesteam. ActionCOACH heeft het plan van aanpak en weet keer op keer haar doelstellingen te realiseren met haar klanten. 

De business coaches van ActionCOACH zijn allround ondernemers. Met de gebundelde kennis en ervaring van ActionCOACH wereldwijd, heeft iedere nieuwe ActionCOACH direct toegang tot alle knowhow om ondernemers te helpen! Een succesformule in reeds 59 landen!  

Sluit jij je ook aan bij ActionCOACH? Ruim 1.000 ondernemers gingen je voor! Neem nu contact met ons op en bepaal zelf het succes van jouw toekomst! 

Bekijk ook