Vakblad nr. 4 - 2019

nummer 4 - 2019

Met Vendit de juiste boodschap op het juiste moment

De tegenwoordige consument denkt niet in online en offline, die wil zijn of haar product makkelijk, snel en met de...

De onstuimige groei van maaltijdbezorging

Reportage

Er lijkt geen einde te komen aan de groei van de markt voor bezorgmaaltijden.

THE ENTOURAGE GROUP op franchisepad

Uitgelicht

Verschillende restaurantconcepten heeft de vanuit Amsterdam opererende THE ENTOURAGE GROUP in de portefeuille.

Zo haal je waarde uit data

Interview

Je kassa-systeem, je CRM-applicatie, je financiële systeem, Excel sheetjes en al je andere systemen - menig bedrijf...

Franchisenemers moeten zonder terughoudendheid ‘Allerhande’ vragen stellen!

column

U hebt vast al gehoord of gelezen dat de franchisenemers van Albert Heijn recent aan het kortste eind trokken.

Heeft franchising nog toekomst?

Uitgelicht

Uitdagingen in de relatie tussen franchisegever en -nemer lijken er tegenwoordig bij te horen, zo blijkt uit...

Zo haal je de allerbeste formulemanager uit jezelf

Een goede formulemanager levert een positieve bijdrage aan het succes van ‘zijn’ of ‘haar’ franchisenemers.

Is verplichte inkoop duurkoop?

column

In veel franchisesystemen is voorgeschreven dat franchisenemers een bepaald assortiment van een bepaalde partij af...

Vakblad

Vijfmaal per jaar verschijnt het vakblad Franchise+ waarin de vele kanten van franchising worden belicht.