100% Vegan Burger Brothers

100% Vegan Burger Brothers promoot heerlijk plantaardig comfort food sinds 2018.

In plaats van op eigen houtje een winstgevend bezorgmerk creëren, kunnen horecabedrijven tegenwoordig gebruik maken van bestaande virtuele restaurantmerken en deze in huis halen zonder daarvoor grote investeringen te hoeven doen: het Host Keukenmodel.

Het unieke aan het Host Keukenmodel is dat franchisenemers, doorgaans bestaande horecabedrijven, zonder grote investeringen en zeer snel kunnen starten met het voeren van het virtuele merk. Daarbij geldt dat ze beter gebruik kunnen maken van wat er al is: bestaande vierkante meters in de keuken, faciliteiten, personeel etc. Hierdoor gaat de winstgevendheid van de gehele onderneming omhoog.

Waarom juist nu starten bij 100% Vegan Burger Brothers?

Food delivery en Plantaardig eten zijn beide bezig aan een enorme opmars. Dankzij de groei en adoptie van food delivery platforms door de consument, en het steeds betere aanbod aan plantaardige vleesvervangers, is er een enorme kans ontstaan voor ondernemers om hier op in te springen.

Nu al, is 100% Vegan Burger Brothers verantwoordelijk voor de meeste bestelde veggie burger in heel Nederland op Deliveroo.  Er ligt hier een enorme kans om dit merk verder uit te breiden door heel Nederland.

Wat voor franchisenemers zoekt 100% Vegan Burger Brothers?

Slimme horeca en food ondernemers die affiniteit hebben met processen optimaliseren en een strakke uitvoering op de franchise KPI's bewaken.

Idealiter is de ondernemer zelf niet actief op Thuisbezorgd.nl (vanwege één concept per adres policy)

De voordelen van een franchisenemer

  • Zeer lage opstartkosten en potentieel grote pay-off
  • Binnen 4 weken starten
  • Een hele goede marge die verdiend kan worden met food delivery platforms
  • Beter gebruik van de bestaande keuken, personeel & vierkante meters

De start

Bright Kitchen verzorgd de trainingen en opleiding van het personeel middels eLearning en trainingen op locatie. Daarnaast managed Bright Kitchen de gehele onboarding en neemt het de franchisenemer bij de hand door het hele proces middels een vast contactpersoon/succes manager.

De moederorganisatie is een tech-bedrijf en werkt met slimme en gebruiksvriendelijke systemen zoals Google Sites, Forms, Docs, Sheets, DataStudio en Deliverect. Hiermee kunnen zij alles perfect doormeten en snel bijsturen waar nodig.

Na de start

Een vast aanspreekpunt: Restaurant Succes Manager (RSM) waarmee elke week kort zal worden ingecheckt om de verkoopdata door te nemen en bij te sturen op de KPI's en processen waar nodig.

Inbegrepen bij de entreefee

De volledige onboarding van A-Z , inclusief de aanmeldingen bij alle platforms, leveranciers, levering van de tablet, software en installatie van alle systemen om binnen 4 weken live te kunnen.

Geïnteresseerd?

Ben jij na het lezen van bovenstaande informatie geïnteresseerd in het aansluiten bij 100% Vegan Burger Brothers óf wil je nog wat meer weten over de formule? Klik op de button hieronder en er zal snel contact met je worden opgenomen!

Vegan Burger Brothers is een succesvol bezorg merk wat uit de test keukens komt van Bright Kitchen, Nederland's eerste Dark Kitchen welke merken en foodconcepten bedenkt en optimaliseert voor bezorgplatforms.

Vegan Burger Brothers is in Amsterdam reeds goed voor zo'n 60.000 euro omzet per maand en heeft de prijs gewonnen van de meest verkochte vegetarische burger in heel Nederland op de kanalen van Deliveroo.

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2021
Aantal vestigingen
7
Waarvan franchise
5
Entreegeld
€ 2.500
Franchise fee
5%
Totale investering
€ 5.000
Eigen vermogen
€ 5.000