Zorgmuiters: Zorg die klopt in het hoofd en in het hart

  Zorgmuiters is een organisatie die zich inzet voor de zorg voor kinderen en jongeren. Ze hanteren een benadering die vijf kernwaarden centraal stelt:

  1. Eenvoud: Zorgmuiters biedt gezinshuisplekken aan voor jeugdigen die extra begeleiding nodig hebben. Ze hebben een gestroomlijnd aanbod zonder overbodige complexiteit, wat zich richt op de essentiële behoeften van het kind.
  2. Kwaliteit: De organisatie zet zich in voor hoogwaardige zorg. Kinderen in hun gezinshuizen ontvangen 24/7 begeleiding in een normale omgeving. Deze begeleiding wordt ondersteund door gekwalificeerde professionals, en Zorgmuiters is bovendien ISO-gecertificeerd.
  3. Persoonlijk: Zorgmuiters hecht waarde aan persoonlijke betrokkenheid. De oprichters, David en Maarten, zijn actief betrokken bij de organisatie. Ze werken nauw samen met gezinshuisouders en zorgen voor directe communicatiekanalen voor alle stakeholders.
  4. Transparant: Transparantie is een belangrijk aspect van de bedrijfsvoering van Zorgmuiters. Ze zijn open over zaken zoals behaalde resultaten, gehanteerde tarieven en de inkomens van hun gezinshuisouders.
  5. Eerlijke Tarieven: Zorgmuiters hanteert tarieven die gemiddeld 25% lager liggen dan die van vergelijkbare zorgaanbieders. Dit zorgt ervoor dat meer kinderen toegang hebben tot de zorg die ze nodig hebben, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

  Zorgmuiters streeft ernaar om een positieve impact te hebben op de zorgsector door deze kernwaarden in hun aanpak te integreren.

  Franchisenemer worden bij Zorgmuiters

  Zorgmuiters biedt een unieke franchiseconstructie voor gezinshuisouders die overwegen als zelfstandig ondernemer te werken. In plaats van in loondienst te treden, kunnen gezinshuisouders als zorgondernemers opereren, wat hen meer vrijheid en potentieel een hoger inkomen biedt. Wanneer ze samenwerken met Zorgmuiters als hun franchisegever, profiteren ze van toezicht op de kwaliteit van zorg, deskundige ondersteuning en het onderhouden van contacten met gemeenten. Financieel gezien keert Zorgmuiters 94% van het door de gemeente betaalde tarief uit aan de gezinshuizen. Er wordt een minimumbedrag van € 1.473,47 per maand ingehouden. Belangrijk om te vermelden is dat Zorgmuiters geen instapfee rekent voor gezinshuisouders die zich bij hun franchise aansluiten.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Benodigd eigen vermogen
  €0