WerkTalent

WerkTalent: Start je eigen vestiging voor uitzenden, detacheren en werving & selectie.

De voordelen van onze formule:

  • Je betaalt ons geen instapfee en investeert geen geld. Maar je investeert wel talent, ambitie, kennis, tijd en energie.
  • WerkTalent investeert in pand, automatisering, marketing, marktbewerkingstools, administratieve ondersteuning en indien gewenst coaching in het ondernemerschap en opleidingen.
  • Je krijgt een vaste maandelijkse beloning en auto, telefoon en laptop want WerkTalent heeft vertrouwen in jouw succes.
  • Je krijgt een aanzienlijk deel van het resultaat van jouw vestiging.
  • Onderdeel van een groeiend netwerk van ondernemende vestigingen: Samen kom je verder!
  • Waarom dit mooie aanbod? Gewoon omdat wij het anders zien.

WerkTalent: Maak samen jouw ambitie waar!

WerkTalent is op weg een landelijke organisatie te worden. Wij geloven in lokaal ondernemerschap ondersteund vanuit een landelijk netwerk en een centraal shared service center. Want alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder.

WerkTalent heeft momenteel 15 vestigingen. Dit gaan we uitbreiden naar 50 vestigingen verdeeld over het land. Waar andere uitzendbureaus vestigingen sluiten, openen wij ze. WerkTalent doet dat met partners die zelf uit de buurt komen van de plaats waar ze hun vestiging willen openen. Aandacht voor je eigen omgeving. Zowel voor kandidaten als klanten. Dichtbij dat is wel zo makkelijk en wel zo vertrouwd. We bemiddelen mensen, geen nummers. Daarom zien we kandidaten zoals ze zijn en kijken we verder dan het CV. Wij geloven in direct en persoonlijk contact. Niet 35 kilometer verderop dus, maar om de hoek.

Uniek Partnerprogramma

Zit ondernemerschap je in het bloed? Vind je uitzenden het einde? Begin dan een eigen vestiging!

Met ons Partnerprogramma start je gemakkelijk en zonder eigen risico. Onze Partners ondernemen. WerkTalent faciliteert daarin. Wij investeren en jij kunt als ondernemer bezig zijn met klanten en kandidaten en die optimaal van dienst zijn. Veel van de administratieve sores, waar de gemiddelde ondernemer niet dol op is, word je uit handen genomen. Zo kan jij je focussen op de leuke en mooie kanten van het ondernemen. Je kunt je focussen op groei, investeren in extra personeel etc. En maak je je eerste vestiging succesvol, dan open je toch gewoon een 2e vestiging. Zo doet een ondernemer dat bij WerkTalent.

Te mooi om waar te zijn!? 

Ja, wel erg mooi, maar het is toch waar. Dat kan, want WerkTalent ziet het anders.

Ondernemen zonder financieel risico, kan dat dan? Ja, dat kan bij WerkTalent. Want als we vertrouwen in elkaar hebben, dan laten we dat ook zien vanuit onze investering. Door in jou te investeren en in de middelen die jij nodig hebt om succesvol te worden, weten wij dat we samen met jou verder kunnen komen. En natuurlijk verdienen wij daar ook iets aan. Maar jij ook, want naast de vaste beloning, auto, telefoon en laptop krijg je ook een aanzienlijk deel van de winst van jouw vestiging(en).  

Iets voor jou?

Wij hebben altijd plaats voor goede mensen die nieuwe vestigingen op willen starten op plaatsen waar wij nog niet zitten.

Neem contact op met Nicole van Schaik. Haar gegevens:
Nicole van Schaik
Tel. 06 445 247 60
Mail: nicolevanschaik@werktalent.com​​​​​​​
www.werktalent.com

Twitter
Facebook
LinkedIn
Youtube

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2001
Aantal vestigingen
15
Waarvan franchise
15
Entreegeld
€ 0
Jaarlijkse fee
€ 0
Totale investering
€ 0
Eigen vermogen
€ 0