Vegan Burger Brothers

  In plaats van op eigen houtje een winstgevend bezorgmerk creëren, kunnen horecabedrijven tegenwoordig gebruik maken van bestaande virtuele restaurantmerken en deze in huis halen zonder daarvoor grote investeringen te hoeven doen: het Host Keukenmodel.

  Het unieke aan het Host Keukenmodel is dat franchisenemers, doorgaans bestaande horecabedrijven, zonder grote investeringen en zeer snel kunnen starten met het voeren van het virtuele merk. Daarbij geldt dat ze beter gebruik kunnen maken van wat er al is: bestaande vierkante meters in de keuken, faciliteiten, personeel etc. Hierdoor gaat de winstgevendheid van de gehele onderneming omhoog.

  Food delivery en Plantaardig eten zijn beide bezig aan een enorme opmars. Dankzij de groei en adoptie van food delivery platforms door de consument, en het steeds betere aanbod aan plantaardige vleesvervangers, is er een enorme kans ontstaan voor ondernemers om hier op in te springen.

  Nu al, is 100% Vegan Burger Brothers verantwoordelijk voor de meeste bestelde veggie burger in heel Nederland op Deliveroo. Er ligt hier een enorme kans om dit merk verder uit te breiden door heel Nederland.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2021
  Aantal vestigingen
  7
  Waarvan franchise
  5
  Entreegeld
  €2.500
  Franchise fee
  5%
  Totale investering
  €5.000
  Benodigd eigen vermogen
  €5.000