SUGO Pizza

  Bij SUGO speelt pizza al taglio de hoofdrol, de vierkante Romeinse pizza die in slices wordt geknipt voor je. Er is ook keuze uit Italiaanse voorgerechten, salades en desserts. ​

  SUGO is een franchiseformule die over heel Nederland aan het uitbreiden is. SUGO heeft verschillende formules en voor elk gebied een passend aanbod.

  Mogelijkheden bij SUGO

  SUGO biedt vier verschillende zakelijke mogelijkheden om te voldoen aan de groeiende vraag naar afhaal- en bezorgdiensten in de levensmiddelensector.

  Shop-in-Shop

  Een SUGO afhaal- en bezorgbalie kan worden toegevoegd aan bestaande horecaondernemingen of bezorgrestaurants. Met een kleine ruimte (vanaf 10 m²) en een beperkte investering kan de omzet verdubbeld worden. De doorlooptijd van eerste contact tot opening varieert tussen 8-16 weken met een investering tussen de €10.000 en €20.000. Deelfinanciering is mogelijk.

  Delivery & To Go Locatie

  Een speciale SUGO locatie voor afhalen en bezorgen, ideaal voor locaties met veel verkeer zoals winkelstraten, stations en uitgaansgebieden. Vereist is een locatie van minimaal 50 m² in een gebied met voldoende huishoudens. De doorlooptijd tot opening varieert tussen 16-32 weken met een investering tussen de €50.000 en €100.000. Deelfinanciering en crowdfunding zijn mogelijk.

  Eat-in Restaurant

  SUGO-restaurants richten zich op dineren ter plaatse, met bezorging beschikbaar. Geschikt voor middelgrote tot grote stedelijke gebieden. Een plaats van minimaal 150 vierkante meter in een drukbezochte ruimte bestemd voor gastronomie. De doorlooptijd voor opening is 20 tot 52 weken en het investeringsbedrag is 150.000 tot 350.000 euro. Deelfinanciering en crowdfunding zijn ook mogelijk.

  Virtual Brand Delivery

  Voeg SUGO toe aan je bestaande bezorgrestaurants, cateringbedrijven en ijssalons. Deze vorm bestaat alleen online (donkere keuken) en neemt weinig ruimte in op bestaande locaties. De doorlooptijd van opening is 8 tot 16 weken en de investering ligt tussen de € 5.000 en € 10.000. Gedeeltelijke financiering is ook mogelijk. 

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Benodigd eigen vermogen
  €20.000