German Doner Kebab

German Doner Kebab is gespecialiseerd in het bereiden van kebabs en heeft de ambitie om de nummer één franchiseketen op gebied van kebab te zijn in de wereld.

De franchiseformule heeft inmiddels meer dan 60 vestigingen in Europa en het Midden-Oosten en zoekt een master franchisenemer voor de Nederlandse markt.

Bij German Doner Kebab gebruikt men 100% rundvlees en kipfilet rechtstreeks geïmporteerd uit Duitsland. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van verse, lokaal geproduceerde groenten die dagelijks worden geleverd en bereid. German Doner Kebab maakt haar eigen brood en een reeks sauzen. Er wordt vrijwel geen gebruik gemaakt van conserveringsmiddelen of additieven. 

German Doner Kebab is gevestigd op verschillende locaties: van winkelstraten, high traffic locaties tot winkelcentra. De producten worden in de eigen keuken bereid en de restaurants beschikken over circa 40 stoelen. De producten kunnen ter plaatse worden genuttigd, maar de klant kan ze ook meenemen voor onderweg. 

De (master-) franchisenemer bij German Doner Kebab profiteert van de kennis en de dagelijkse ondersteuning van de organisatie, waardoor hij / zij zich kan focussen op het runnen van zijn / haar eigen bedrijven en het ontwikkelen van het franchiseconcept in Nederland. 

De (master-) franchisenemer krijgt onder andere ondersteuning op de gebieden; winkelopening, inrichting van de winkel, (digitale) marketing en sociale media.

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2016
Aantal vestigingen
60
Waarvan franchise
60
Entreegeld
€ 15.000
Jaarlijkse fee
6%
Totale investering
€ 450.000
Eigen vermogen
€ 60.000