Gastouderbureau Je Beste Maatje

Vanaf 2008, van de zorg overgestapt naar de kinderopvang is Gastouderbureau Je Beste Maatje opgezet. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een Franchise formule met 8 zelfstandige vestigingen. De aangesloten gastouderbureaus zijn kleinschalig en staan daardoor dichter bij de klant, maar zijn door samenwerking ook groot en efficiënter. Zaken die je je als klein bureau vaak niet kunt permitteren of veel tijd kosten.

 Als regiomanager stel je je actief en creatief op om ouders en gastouders te werven in de markt. Je sluit contracten af tussen ouder, gastouder en Gastouderbureau Je Beste Maatje. Je geeft (gast)ouders informatie en uitleg over onze diensten, evalueert regelmatig en onderhoudt de relatie. Je inventariseert hygiëne en veiligheid van de opvanglocaties middels huisbezoeken.

Gastouderbureau Je Beste Maatje bemiddelt momenteel in Midden Nederland. Voor de uitbreiding van de franchise formule zijn we op zoek naar Franchise ondernemers voor meerdere regio’s in Nederland. We bemiddelen in kleinschalige huiselijke kinderopvang door gastouders en opvang aan huis (nanny).

 

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2010
Aantal vestigingen
8
Waarvan franchise
8
Entreegeld
€1.500
Franchise fee
25%
Totale investering
€25.000
Benodigd eigen vermogen
€20.000