Succesvolle brillenwinkel Eyelove opent in Leiden wederom nieuw verkooppunt!

Dinsdag 31 oktober is Bassel Alsabbagh als franchisenemer begonnen bij Eyelove. Aan de Haarlemmerstraat 253 heeft hij zijn eigen Eyelove winkel geopend.

Met een groot assortiment, dat doorlopend vernieuwd wordt, biedt Eyelove de klant volop mogelijkheid om voor iedere gelegenheid een bijpassende bril te kopen, zonder verrassingen aan de kassa.

Bassel heeft altijd de wens gehad een eigen winkel te starten. Hij kent Leiden op zijn duimpje en is als een vis in het water wanneer het gaat om de verkoop van brillen. De formule van Eyelove trok Bassel aan waarbij met name de kwaliteit die geboden wordt in combinatie met de prijs uniek zijn.

Een complete bril op sterkte voor veraf óf dichtbij kost bij Eyelove €49, een multifocale bril met leesgedeelte €99 en een multi-plus bril met een extra breed leesgedeelte €149. Anders dan bij andere grote brillenketens hoeft niet apart te worden betaald voor ontspiegeling of een kraswerende laag. Bovendien kunnen klanten bij Eyelove zonder afspraak terecht voor een gratis oogmeting die wordt gedaan met behulp van geavanceerde oogmeetapparatuur. Daarnaast kunnen klanten met een aanvullende zorgverzekering in veel gevallen het aankoopbedrag van hun Eyelove-bril terugkrijgen van de zorgverzekeraar.

Klanten hebben bij Eyelove in Leiden de keuze uit honderden monturen, die voor dezelfde vaste prijs allemaal als gewone bril en als zonnebril met bruin, groen of grijs zonneglas te verkrijgen zijn. 

Eyelove franchisenemer

Bassel Alsabbagh, franchisenemer van Eyelove in Leiden

Over de franchiseformule van Eyelove

Eyelove biedt een unieke franchisekans in de optiekmarkt sinds 2010, met 160 verkooppunten in Nederland en België. De formule staat bekend om haar modieuze en betaalbare brillencollectie, die regelmatig vernieuwd wordt om klanten steeds iets nieuws te bieden. Met een heldere prijsstructuur biedt Eyelove (zonne)brillen op sterkte, multifocale brillen en zonnebrillen met leesgedeelte tegen drie vaste prijzen.

Franchisenemers profiteren van een laagdrempelige instap zonder hoge investeringen en ontvangen een uitgebreide ondersteuning, waaronder opleiding tot "Eyelove-deskundige", regelmatige begeleiding van een regiomanager en een altijd bereikbare klantenservice. Marketingondersteuning wordt ook verzorgd, waardoor franchisenemers goed gepositioneerd zijn om hun markt te bedienen. Eyelove zoekt ondernemende, klantgerichte partners om samen verder te groeien. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om contact op te nemen en de mogelijkheden van het Eyelove franchiseconcept te ontdekken.

Benieuwd naar franchisenemerschap bij Eyelove? 

Neem vrijblijvend contact op met Eyelove
Bekijk ook