Credion

Credion bevindt zich sinds 2001 in de MKBmarkt en heeft momenteel ruim 50 vestigingen en adviseert jaarlijks het MKB bij meer dan €1 mrd. aan bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. Met ruim 90 geldverstrekkers als financieringsmogelijkheid is de Credion adviseur in staat om als specialist goed advies te geven in hoog en laag conjunctuur.

Credion is een franchiseorganisatie dat zich focust op de zakelijke financieringsmarkt. De franchisenemers zijn oud-bankiers die gezamenlijk in een regio een Credion vestiging runnen maar ook bestaande adviesbureaus die nu al het MKB van advies voorzien en de adviesdienst zakelijk financieren nadrukkelijker willen profileren.  

Credion-adviseurs zijn ondernemende professionals die commercieel goed onderlegd zijn. Ze hebben een HBO werk- en denkniveau, minimaal 5 jaar directe commerciële ervaring in de b-t-b markt. Dit aangevuld met gedegen kennis en ervaring van de zakelijke financieringssector maakt dat ze succesvol zijn als onafhankelijk financieringsspecialist.  

Franchisenemers van Credion krijgen hulp en ondersteuning op het gebied van alle relevante management- en marketingonderdelen zodat de adviseur zich kan focussen op de uitbouw van zijn vestiging en de klant.

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2001
Aantal vestigingen
55
Waarvan franchise
54
Entreegeld
€15.000
Benodigd eigen vermogen
€25.000