BRAM'S Gourmet Frites

BRAM’S Gourmet Frites zoekt franchisenemers!

Franchiseformule BRAM’S Gourmet Frites is op zoek naar franchisenemers voor nieuw te openen vestigingen in Nederland. BRAM’S Gourmet Frites is een unieke verse frites formule, ontstaan vanuit 50 jaar Bram Ladage ervaring. In het zicht van de klant worden de verse aardappels gesneden en gebakken in het schilletje. De frites kunnen geserveerd worden met Stoofs, een hedendaagse variatie op de aloude stoofvleesreceptuur, ontwikkeld door Herman den Blijker. 

De formule is modulair opgebouwd en kan geopend worden in unieke food units, foodtrucks, vaste winkellocaties en in malls. De franchiseformule ondersteunt de franchisenemer met uitgebreide e-learning systemen en trainingstrajecten. Voor verdere groei is de formule op zoek naar onder meer franchisenemers in de Randstad. 

BRAM'S Gourmet Frites is volledig afgestemd op de huidige tijdsgeest en biedt de franchisenemers een aantal unieke features:

  • Er zijn diverse locatie formats: zeecontainers die zijn omgebouwd tot flexibele food units, vaste winkels locaties en in-store winkels
  • Een backoffice met alle facetten in huis: marketing, finance, HR, administratie, juridische zaken, locatiespecialisten, product development en strategie
  • Medewerkers Training Applicaties
  • Ondernemersdashboard 
  • Geavanceerde Enterprise Resource Planning systemen

Geïnteresseerd in uw eigen BRAM’S Gourmet Frites vestiging? Klik dan hier om meer informatie op te vragen. 

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
1967
Aantal vestigingen
38
Waarvan franchise
32
Entreegeld
€ 60.000