BeddenXperts

BeddenXperts is een zusteronderneming van Bedding Products. Bedding Products is producent van bedden en aanverwante artikelen in Duitsland. Bedding Products heeft al ruim 15 jaar ervaring in de franchisebranche.

BeddenXperts is een unieke formule op het gebied van slaapcomfort. De slaapmodules worden geproduceerd in een fabriek in Duitsland. Naast de slaapsystemen worden er ook andere slaapkamerartikelen geleverd, zoals vloeren, kastsystemen et cetera. Elke vestiging is eigendom van een zelfstandige ondernemer.

Het concept is aantrekkelijk, omdat BeddenXperts de krachten van alle zelfstandige ondernemers bundelt. Zo kan de concurrentie met andere grote ketens aan worden gegaan. Tevens is het mogelijk voor nieuwe ondernemers zonder ervaring, om een BeddenXperts te beginnen. BeddenXperts blijft nog steeds groeien, want consumenten blijven bedden nodig hebben.

BeddenXperts zoekt mensen die geïnteresseerd zijn in het innovatieve concept van BeddenXperts en die over genoeg ondernemerskwaliteiten te beschikken om een eigen vestiging te starten.

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2001
Aantal vestigingen
11
Waarvan franchise
10
Entreegeld
€4.750
Franchise fee
9%
Totale investering
€45.000
Benodigd eigen vermogen
€7.500