Barista Cafe

  In 2009 begon een klein koffiezaakje in Alphen aan den Rijn met het doel om een plek te creëren waar het ambacht van koffie maken en de huiselijke sfeer samen komen. Een laagdrempelige sfeer waar iedereen zich thuis kan voelen. Ambachtelijke producten worden bereid met passie en liefde. Vanuit deze gedachte is Barista Cafe ontstaan.

  We zijn tegenwoordig vaak gehaast en hebben daardoor weinig tijd voor onszelf en voor elkaar. Het is juist belangrijk dat je tijd en aandacht aan elkaar besteedt. Daarom een verwenmoment, onder het genot van een lekkere kop koffie. Dit verwenmoment kan voor iedereen op een ander moment van de dag zijn. Barista Cafe serveert een aanbod van quality coffee, huisgemaakt gebak, verse sandwiches, borrelhapjes en smoothies.

  Barista Cafe is altijd op zoek naar enthousiaste ondernemers die een sterke passie hebben voor het horecavak, koffie, lekker eten en gastvrijheid.

  Huidige vestigingen: Alkmaar, Almere, Alphen aan den Rijn (2), Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Haag (2), Gouda, Groningen, Haarlem, Hoofddorp, Houten, Leiden, Lisse, Nieuwegein, Rijswijk, Rotterdam (2), Veenendaal, Zeist, Zoetermeer en Zwolle.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2014
  Aantal vestigingen
  24
  Waarvan franchise
  24
  Franchise fee
  5%
  Totale investering
  €210.000
  Benodigd eigen vermogen
  €52.500