Theo Aanhaanen
Theo Aanhaanen
Commercieel Manager
taanhaanen@brandnewday.nl 06 55 201 107

Sinds 2002 ben ik actief als 'pensioendier': gepokt en gemazeld in pensioenen voor bedrijven. Ik heb sinds mijn studie altijd gewerkt in het pensioenbedrijf. Mijn wilde haren ben ik (letterlijk) verloren bij Aegon en heb daarna de overstap gemaakt naar Zwitserleven, waar ik als pensioenspecialist en account director heb gewerkt. Ik heb ruim 10 jaar gewoond en gewerkt in Rotterdam en de Rotterdamse mentaliteit past goed bij mij (niet .... maar poetsen). Bouwjaar 1980 en gelukkige vader van 2 dochters en een zoon. 

Sinds 2014 ben ik bij Brand New Day PPI aan de slag gegaan als commercieel manager. Ik zit hier op mijn plek... de pensioenwereld is dynamisch en de veranderingen gaan snel. Brand New Day is een organisatie van ondernemers, niet van bestuurders, en is door haar omvang en open houding goed in staat om op alle veranderingen in te spelen. 

Mooie woorden, maar ik ben niet van het ….en. Ik licht graag toe wat Brand New Day voor franchiseorganisaties te bieden heeft op pensioengebied, voor zowel werknemers als ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan een second opinion of een kostenindicatie van onze speciale Franchise+ pensioenregeling. Wil je meer weten? Bel of mail me dan.
 

Brand New Day helpt bij het begrijpelijk maken van pensioen en is een pensioenaanbieder voor franchiseorganisaties.

Stel je vraag aan Theo Aanhaanen