Pieter van Deurzen
Pieter van Deurzen
Advocaat
0172 - 503250

Ik ben sinds 2003 werkzaam bij La Gro Geelkerken Advocaten en houd mij bezig met het adviseren over commerciële contracten. Ik stel contracten op en in voorkomende gevallen procedeer ik erover.

Ik heb in het bijzonder ervaring met franchise- en agentuurovereenkomsten. Daarbij adviseer ik over de juridische do’s en don’ts van het business model en treed op in geschillen tussen franchisegevers en franchisenemers. Oog voor ieders belang is van groot belang in de dynamische franchisewereld. Hoe ga je met elkaar om tijdens de samenwerking en in de periode na afloop van de samenwerking? Er zijn veel raakvlakken met andere rechtsgebieden. Het huurrecht en mededingingsrecht spelen ook een rol bij het inrichten van een franchiseorganisatie. Ook juridisch advies in geval van overname c.q. verkoop van vestigingen komt voorbij. 

La Gro Geelkerken biedt deskundig advies op alle rechtsgebieden die voor franchisegevers en -nemers van belang zijn. Wij staan voor persoonlijke betrokkenheid en deskundig advies waar u direct mee aan de slag kunt. Het is mijn doel om u te ontzorgen, zodat u zich volledig kunt richten op de business. Ik sta u graag bij in uw franchisezaken.