Marjolein Lokker
Marjolein Lokker
Director of Operations and Business Development
marjolein.lokker@capitalcircle.nl 0034685933400

Capital Circle is een initiatief van ervaren ondernemers uit de technologie- en financiële sector.

Wij brengen kredietwaardige Nederlandse MKB-ondernemingen met een bewezen track record samen met investeerders die solide projecten en aantrekkelijke rendementen zoeken. We helpen ze nieuwe perspectieven te verkennen met ons online platform. Ons platform geeft maximale openheid en helderheid over de financieringsaanvraag, de achtergronden van de projecten, de ondernemer die daarachter staat en de onafhankelijke ratings die de onderneming beoordelen. Door vertrouwen te scheppen, zorgen we ervoor dat investeerders en ondernemers elkaar vinden in solide en rendabele projecten. Investeerders kunnen direct via het platform de door hen gekozen projecten financieren. Investeerders en ondernemers profiteren zowel online als offline van de innovatieve diensten van Capital Circle. Niet alleen het platform zelf, maar ook de investeringsvormen zijn vernieuwend.

Voordat ondernemers hun projecten op ons platform mogen aanbieden, worden hun bedrijven getoetst op verschillende objectieve criteria, zoals omzet, kredietwaardigheid, winstgevendheid en solvabiliteit. Dit laten we doen door een onafhankelijke instantie (Graydon); de resultaten plaatsen we online. Capital Circle heeft ontheffing van de AFM. 
 

Capital Circle is een crowdfundingplatform dat bemiddelt tussen investeerders en ondernemers in het MKB, en heeft reeds veel ervaring met de franchisesector.

Stel je vraag aan Marjolein Lokker