Jaap Wijnings - New business developer
Jaap Wijnings
New business developer
j.wijnings@please.nl 06 - 29269919

Jaap Wijnings

Jaap Wijnings gaat als new business developer bij Please iedere dag in gesprek met franchisenemers en –gevers. Hij gaat in gesprek over de bedrijfsambities en samen haalt Jaap de werkgeversbehoeften en –uitdagingen boven tafel. 

Het gebeurt nog vaak, te vaak, dat personeelszaken bijzaak zijn. ‘Ik hoor geen klachten, dus het loopt wel’ of ‘dat regelt mijn boekhouder’. Daarnaast hoort Jaap ook regelmatig van franchisegevers dat alles wat de gast merkt geregeld is vanuit de formule en de rest, dat doet de franchisenemer. Dus, een gast merkt niets van het personeel? Dat is gek! Jaap ervaring leert juist dat de beleving en het succes van zijn bezoek als gast wordt bepaald door het personeel wat hem helpt. 

Langzaam maar zeker vindt er een verandering plaats van personeel is bijzaak naar personeel is mijn grootste kapitaal, dus belangrijk. Maar je personeelszaken goed regelen is een vak apart. Wil je het écht goed regelen, dan kun je wel wat ondersteuning gebruiken. 

Hoe Please jou ondersteunt…

Samen met jou als franchiseondernemer maken we een werkgeversplan. Dit plan beschrijft welke doelen we hoe en wanneer gaan bereiken. Sommige zaken kun je zelf, bij andere krijg je ondersteuning van Please. Aan elk werkgeversdoel koppelen we concrete acties, diensten en tools. Volgens een duidelijke planning. Zie het als een aanvulling op je ondernemersplan. 

De dienstverlening van Please

Het maakt niet uit in welke fase je onderneming zit. Please groeit met jou mee. Een startende franchiseformule heeft misschien meer behoefte aan flexibiliteit en risicobeperking. Terwijl een grote volwassen organisatie meer risico’s zelf kan dragen. Zij zoeken het vaak juist in de optimalisatie van processen, het binden van medewerkers en het ontwikkelen van een nog sterkere basis voor goed werkgeverschap.

 

Stel je vraag aan Jaap Wijnings
CAPTCHA