Erwin Hundling
Erwin Hundling
Buitenreclameadviseur
06 50 60 67 13

Sinds 2014 ben ik actief als buitenreclameadviseur bij Event Support Holland, Ik beheer vaste relaties en zorg voor nieuwe relaties binnen ons klantportfolio. 

Wat ik belangrijk vind is dat ik kleine, middelgrote en grote bedrijven en organisaties kan ondersteunen en adviseren voor het inzetten van een succesvolle en doelgerichte out of home campagne. 

Wat ik een uitdaging vind is om samen met de klant dieper in de wens qua zichtbaarheid te duiken en het verzorgingsgebied in kaart te brengen. Wie is de doelgroep? Waar liggen de kansen? En in welke regio moeten we dan zichtbaarheid verzorgen? Uiteraard is de timing uiterst belangrijk! Zo verzorg ik samen met de klant regionale campagnes die perfect aansluiten op de wensen en bereik van de klant. Naast regionaal verzorg ik ook landelijke campagnes en werk ik op basis van het verzorgingsgebied per locatie van bijvoorbeeld een franchiseorganisatie. 

Daarnaast kan ik voor u bij actuele veranderingen of wijzigingen snel schakelen, dit omdat wij alle facetten in eigen beheer houden, hierbij kunt u denken aan onze eigen drukkerij en een uitgebreid wagenpark waarmee wij de buitenreclame plaatsen en ophalen.