Arno van Helvoirt
Arno van Helvoirt
Please adviseur
a.vanhelvoirt@please.nl 0492 – 388 836

Een passend advies

Als adviseur bij Please ben ik verantwoordelijk voor het bezoeken van potentiële klanten en hen wegwijs maken in de voordelen van de dienstverlening van Please.

Aan de hand van een gesprek inventariseer ik de behoeften van de potentiële klant, probeer ik de risico’s van de desbetreffende onderneming in kaart te brengen en speel ik hierop in door de dienstverlening van Please erop aan te laten sluiten. 

Ik begeleid opdrachtgevers tot aan het moment waarop zij hun eerste medewerker hebben aangemeld. Daarna zorg ik voor een goede overdracht aan mijn collega’s van relatiebeheer.

Van alle markten thuis

Voor mij geeft het delen van mijn kennis aan bedrijven en werkgevers veel voldoening. Ik moet van alle markten thuis zijn om hen te adviseren op het gebied van werkgeven en de dienstverlening van Please.

Het werk is zo afwisselend en dynamisch omdat ik bij mkb’ers, intermediairs, detacheerders en accountants over de vloer kom die actief zijn in uiteenlopende branches. Dat maakt het tegelijkertijd ook heel leuk.

Lees ook de laatste blog van Arno: Waarom ondernemers hun personeelszaken uitbesteden.

Please is dé werkgeverspartner voor het MKB. Met uitzenden, payroll, backoffice, experts, tools óf een combinatie daarvan. Wij helpen ondernemers betere werkgevers te zijn. 
 

Stel je vraag aan Arno van Helvoirt