Ik ben sinds 2009 werkzaam als advocaat bij La Gro Geelkerken Advocaten. Ik houd mij bezig met het algemeen contractenrecht, zoals het opstellen en beoordelen van overeenkomsten en bijbehorende documenten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

Personeelsvraagstukken hebben vaak niet de eerste aandacht van de franchisegever of franchisenemer, terwijl werknemers wel één van de belangrijkste assets zijn van de formule en de onderneming. Mijn ervaring met de spelregels die gelden bij bijvoorbeeld een zieke werknemer en begeleiding van ondernemers in ontslag- en reorganisatietrajecten komt van pas in een vroeg adviesstadium, maar ook als het tot een procedure bij de rechter komt.

Aan persoonlijke betrokkenheid en het (commerciële) belang van de ondernemer hecht ik veel waarde. Geen eindeloze juridische opsomming van argumenten, want aan een praktische en reële oplossing heeft u veel meer.
 

De Franchise-specialisten van La Gro Geelkerken Advocaten adviseren u graag over franchiserecht en aanverwante rechtsgebieden waarmee iedere franchiseformule in aanraking komt.

Stel je vraag aan Angela Mekes