Whitepaper: Het financiële fundament voor franchisegevers 

Als franchisegever ben je altijd op zoek naar accurate data. Je wilt kunnen benchmarken. Hoe performen vestigingen tegen over elkaar? Je wilt groeiscenario’s kunnen maken. Wat zijn de verwachtingen van bepaalde vestigingen? En je wilt eenvoudig consolideren. Inzicht en snelheid zijn hierbij van essentieel belang. Om dat te bereiken integreert Exact je financiële processen met de overige belangrijke processen in je organisatie. Zo komen alle interacties in één centrale informatiebron terecht. Je beschikt over de juiste operationele en strategische informatie om snel te kunnen schakelen en bij te sturen waar dat nodig is.

Kies voor slimme franchisesoftware  

Een slim softwarepakket is belangrijk, maar je verwacht natuurlijk ook een goede supportorganisatie. Support waar je op elk moment en ook internationaal een beroep op kunt doen. Met een supportcenter waar men precies begrijpt waar het in jouw sector om draait. 
 
Exact voor Franchise biedt je dat. En meer. Want de producten worden altijd doorontwikkeld, waar nodig in samenwerking met derde partijen. Koppeling met andere (financiële) pakketten is vrijwel altijd mogelijk. Zo vind je in het brede aanbod van Exact altijd wat je zoekt. Meer weten over de mogelijkheden van Exact voor Franchise?

Download hieronder de gratis whitepaper en leer meer over hoe je je financiële fundament bouwt voor je franchise: 

Lees meer over:
Edric Sandikromo Edric Sandikromo
Sales Executive
Stel je vraag aan Edric Sandikromo
CAPTCHA