Ontdek nieuwe groeikansen: Inspiratie op de Franchise+ Beurs 2024!

Ben je op zoek naar nieuwe zakelijke kansen en groeimogelijkheden in de boeiende wereld van franchising? Markeer dan 12 en 13 april in je agenda, want de Franchise+ Beurs 2024 staat klaar om je te inspireren en te verbinden met ongekende mogelijkheden.

Een unieke ondernemersmogelijkheid

De Franchise+ Beurs is niet zomaar een beurs; het is dé toegangspoort tot innovatieve franchiseconcepten, waar ondernemerschap bloeit en kansen zich ontvouwen. Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent die op zoek is naar uitbreiding of een nieuwkomer die droomt van een eigen onderneming, deze beurs biedt een unieke gelegenheid om te ontdekken, te leren en te groeien.

Waarom moet je de Franchise+ Beurs bezoeken?

  • Verken diverse franchiseconcepten: Op de beurs krijg je de kans om een breed scala aan franchiseconcepten te verkennen. Leer meer over de verschillende branches, bedrijfsmodellen en ondersteuningsstructuren die beschikbaar zijn.
  • Inspirerende gesprekken met experts: Maak persoonlijk kennis met ervaren franchisegevers en experts. Stel vragen, verzamel waardevolle inzichten en laat je inspireren door succesverhalen.
  • Netwerken met mede-ondernemers: Ontmoet gelijkgestemde ondernemers, wissel ervaringen uit en bouw waardevolle connecties op. Franchisenemers delen vaak unieke inzichten en kunnen waardevolle mentoren zijn op je ondernemersreis.
  • Ontvang directe informatie en ondersteuning: Krijg direct toegang tot relevante informatie over franchisekansen en ontdek welke ondersteuning beschikbaar is voor jouw specifieke situatie.

De beurs laat je kennismaken met succesvolle franchiseformules uit 4 dynamische en groeiende sectoren:

  1. Food & Horeca: Na de coronacrisis loopt de branche als een trein en er is nu weer een stabiele markt. Innovaties zoals duurzame verpakkingen, gezondheidsbewuste menu's en de integratie van technologie in de klantbeleving bieden nieuwe kansen. Bovendien is er ruimte voor diversiteit in concepten, van fastfood tot gastronomische ervaringen. Franchisenemers kunnen profiteren van bewezen bedrijfsmodellen en merkherkenning, wat essentieel is in een competitieve markt.
  2. Dienstverlening: Van financiële dienstverlening tot schoonmaakdiensten. Het aantrekkelijke aan deze branche is de veelzijdigheid en de constante vraag. Diensten zijn vaak minder conjunctuurgevoelig en kunnen inspelen op specifieke lokale behoeften. Franchisenemers hebben de kans om nauwe klantrelaties op te bouwen en zich te specialiseren in een niche, wat kan leiden tot een sterke marktpositie.
  3. Zorg, Sport en Wellness: Er is alsmaar groeiende aandacht voor gezondheid en welzijn. Dit is een markt die zich snel ontwikkelt met mogelijkheden voor innovatie in bijvoorbeeld ouderenzorg en fitnessconcepten. Franchisenemers kunnen deel uitmaken van een maatschappelijk relevante sector, waarbij ze niet alleen commercieel succes nastreven, maar ook een positieve impact hebben op het leven van mensen.
  4. Non-Food Retail: Van kleding en elektronica tot meubels en speelgoed. Het aantrekkelijke aan deze sector is de potentie voor zowel fysieke winkels als e-commerce. Franchisenemers kunnen profiteren van gevestigde merken en een loyaal klantenbestand. Bovendien biedt deze sector kansen om in te spelen op veranderende consumententrends en technologische vooruitgang, zoals augmented reality in winkelervaringen.

Claim je plek en zet de stap naar ondernemerschap!

Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent op zoek naar nieuwe kansen of een enthousiaste nieuwkomer die de eerste stappen wil zetten, de Franchise+ Beurs 2024 is de plek waar groeikansen ontstaan. Claim je plek op dit inspirerende evenement en laat je leiden door nieuwe mogelijkheden op jouw weg naar succesvol franchisenemerschap!

Vraag nu gratis kaarten aan via onderstaand formulier!

De Franchise+ Beurs 2024 vindt plaats op 12 en 13 april in het Postilion Utrecht Bunnik. Je kunt gratis toegangskaarten aanvragen via het onderstaande formulier. Vervolgens ontvang je de toegangskaart in de email. Graag per bezoeker het formulier -met een ander emailadres- opnieuw invullen!

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.